אוכלים טוב – לומדים טוב: 5 כריכים שאפשר להכין ברגע ללימודים

זה ידוע שעל מנת ללמוד כמו שצריך ולהיות מרוכזים אתם צריכים לעשות את זה על בטן מלאה. אז איזה כריך כדאי לכם להכין ללימודים? קבלו את ההמלצות המיוחדות שלנו.

כריך עם נתח בשר

זה הכריך שאנחנו הכי ממליצים לכם להכין ללימודים, כריך עם נתח בשר דק של בקר טרי ואיכותי. מכיוון שמדובר בנתח דק מאד, ניתן לצרוב אותו בשניות על המחבת בקלות ובמהירות. לכריך הזה תוכלו להוסיף כמובן ממרחים טעימים ולחתוך ירקות טריים שישדרגו אותו, כמו למשל חסה, מלפפון חמוץ, עגבניות שרי ועוד. חשוב מאד שהנתח הזה לא ישהה יותר מידי זמן במחבת, אחרת הוא פשוט מאבד מהטעמים שלו ואפילו מתייבש יתר על המידה.

כריך חביתה

אם אתם רוצים כריך טעים מאד שאפשר להכין בכמה דקות, אנחנו ממליצים לכם ללכת על כריך חביתה. תוכלו כמובן להכין חביתה או מקושקשת טעימה, זה לא באמת משנה, הסוד פה הוא להשקיע בממרחים של הכריך. אנחנו ממליצים לכם למרוח מיונז טרי, פסטו וחרדל, זה בהחלט יעשה את העבודה. מה שכן, אנחנו בהחלט ממליצים לכם גם לשלב בכריך החביתה גם ירקות, מומלץ לחתוך מלפפון, עגבנייה, מלפפון חמוץ וכמובן כמה עלים של חסה ישדרגו את הכריך. אפשר להוסיף לשקית קטנה של גוג'י ברי ואוכמניות כחולות שיהיו קינוח מושלם ומתוק שגם הוא יוכל לעזור לכם להתרכז.

כריך סביח

אנחנו מעלים פה את הרמה והולכים על כריך סביח שהוא לא פחות ממושלם ליום הלימודים שלכם. האמת היא שזה מאד פשוט להכין סביח, כל מה שאתם צריכים זה ביצה קשה, חציל מטוגן, חומוס טרי, טחינה, עמבה ופטרוזיליה. תוכלו לשדרג את הכריך שלכם איך שאתם רוצים וכמובן להוסיף לו עוד מרכיבים, אך גם בבסיס שלו הוא טעים מאד. אם בא לכם ממש לשדרג את הכריך הכינו אותו מג'בטה טרייה, אנחנו לא יכולים לתאר לכם את הטעם של זה.

 

 

כריך גבינה צהובה

חוזרים שוב לפשטות והולכים על כריך גבינה צהובה שתמיד עושה את העבודה כמו שצריך. מעבר לגבינה הצהובה אנחנו ממליצים לכם למרוח חמאה או מרגרינה בפיתה או בלחמנייה וכמובן לשלב ירקות כמו מלפפון ועגבנייה. אם אתם רוצים לשדרג עוד יותר את הכריך תוכלו לשלב ממרח פסטו טרי וטעים שיגרום לכם רק לרצות עוד יותר מהטעם של הכריך. התדלו לא להעמיס יותר מידי גבינה צהובה בכריך על מנת שהוא לא יתפרק.

כריך טונה

אם אתם חסידים של טונה ורוצים כריך טעים שישדרג לכם את יום הלימודים, כריך טונה הוא הבחירה הנכונה עבורכם. מומלץ להשתמש בטונה בשמן על מנת שהכריך שלכם יהיה עסיסי וטרי. מה כדאי לשלב בתוך הכריך? אנחנו ממליצים לכם ללכת על טחינה טרייה, פסטו, עגבניות קלויות וממרח אבוקדו שישדרג לכם אותו ביג טיים. לפני שאתם מכניסים את הטונה לכריך אנחנו ממליצים לכם לספוג מעט את השמן על מנת שהכריך לא יתפרק בחלק התחתון שלו.

כריך נקניק

במידה ואתם אוהבים נקניקים אנחנו מניחים שתתחברו לכריך הזה. תוכלו להכין למשל כריך פסטרמה או סלמי תה בשילוב ממרחים טעימים וירקות טריים. אם אתם ממש רוצים לשדרג את הכריך שלכם לכו על נקניקים מיוחדים יותר כמו אווז מעושן וכדומה. זהו, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לחתוך חסה יפה ועוד מגוון ירקות טריים שאתם אוהבים, למרוח חומוס טרי וטעים ואתם בדרך לכריך המושלם.

לסיכום

כדי ללמוד טוב אתם צריכים לאכול טוב ואין ספק שהכריכים שהצגנו במאמר זה יכולים להפוך את יום הלימודים שלכם לפורה במיוחד.

המידע באתר הוא לא חוות דעת רפואית או המלצה רפואית מכל סוג שהוא, כדי לקבל את הטיפול המדויק לצורך הטיפול בבעיה יש לפנות לרופא ו/או למומחה בלבד

נגישות