פסטרמה הודו, נקניקים ואפילו חזה עוף: 5 כריכים בשריים לארוחת צהריים בלימודים

יש משפט שאומר שהצבא צועד על קיבתו, תתפלאו לגלות שזה רלוונטי לכולנו. זה לא משנה כמה תהיו טובים בלימודים, אם הקיבה שלכם תהיה ריקה לא תוכלו להתרכז ולהגיע לתוצאות טובות. רוצים להכין לעצמכם כריך טעים לארוחת הצהריים? קבלו 5 כריכים בשריים טעימים ומזינים.

כריך פסטרמה

הנה כריך שכל אחד אוהב לאכול, כריך עם פסטרמה הודו שהטעם שלה הוא לא פחות ממושלם. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקנות נקניק פרוס ארוז ולשלב אותו בתוך לחמנייה טרייה עם כמה רטבים שהילד שלכם אוהב ואתם בדרך למנה המושלמת. זה כל כך קל להכנה כך שאתם לא צריכים להכין את הכריך יום לפני או להיות לחוצים בבוקר של יום הלימודים. אנחנו מבטיחים לכם שתוך 3 דקות יש לכם כריך טרי וטעים וסביר להניח שבכל פעם שתכינו ליד שלכם אותו הוא ישמח מאד על כך.

כריך חזה עוף

פה אנחנו כבר מגיעים לרמת מורכבות קצת יותר גבוהה, כי אתם צריכים למעשה להכין מבעוד מועד את חזה העוף. לכן, אנחנו ממליצים לכם להכין את חזה העוף יום לפני על מנת שלא תהיו לחוצים ביום הלימודים. מה שכן, מומלץ מאד להשרות את חזה העוף במרינה ללילה שלם לפני שמכינים אותו וכך הוא יקבל את כל הטעמים. לכריך הזה מומלץ להכניס גם פלחים של ירקות שאתם אוהבים, זה מאד בריא ומאד מזין.

 

 

כריך נקניק

אם אתם אוהבים יותר את הטעם של נקניק הבקר, אנחנו ממליצים לכם ללכת על כריך עם נקניק סלמי למשל. בדומה לכריך הפסטרמה, גם כאן ההכנה היא מאד פשוטה, לא צריך להכין שום דבר מראש פשוט קונים נקניק סלמי פרוס, מכניסים אותו לתוך לחמנייה טרייה ומציפים אותה ברטבים או ממרחים האהובים עליכם. יש מגוון רחב של נקניקי סלמי, כמו למשל סלמי תה או סלמי קוניאק, אתם יכולים לנסות לגוון כדי לבדוק למה אתם מתחברים יותר.

כריך רוסטביף

רוסטביף הוא נקניק מאד מיוחד, הוא כמובן מאד איכותי, הטעם שלו גס ונוכח מאד ואולי הכי חשוב, הוא מאד מזין. גם במקרה הנוכחי אתם לא צריכים לעשות שום דבר מראש, רוכשים נתחי רוסטביף פרוסים ופשוט עושים כריך בלחמנייה או טורטייה, זה גם יכול להיות אחלה. זה הזמן להציף את הכריך שלכם בממרחים ורטבים שאהובים עליכם, כמו פסטו, מיונז וקטשופ, קחו בחשבון שאתם כבר לא תרצו לאכול שום כריך אחר אחרי הרוסטביף.

כריך עם קבבוני טלה

טוב, במילה אחת, וואו. כריך עם קבבוני טלה שעשויים מבשר טרי ואיכותי. אז נכון, זה קצת יותר מורכב להכין את המנה הזו, אך אם אתם באמת רוצים להתפנק וללקק את האצבעות במהלך ארוחת הצהריים בלימודים, זה הכריך שאתם צריכים להכין. גם במקרה הנוכחי אנחנו ממליצים לכם לשלב רטבים שאתם אוהבים, כמו למשל צ'ילי מתוק או מיונז. מה שכן, מומלץ ביום הלימודים לחמם את קבבוני הטלה לפני שמכניסים אותם לכריך על מנת לשמור על הטריות שלהם.

לסיכום,

אם אתם רוצים להכין לעצמכם כריך בשרי וטעים לארוחת הצהריים בלימודים, אנחנו ממליצים לכם לנסות את הכריכים שהצגנו במאמר זה, כרירים קלים להכנה ולא פחות חשוב מזה, טעימים ומזינים.

נגישות